Asiguram proiecte de structura complexe, calculate pana in cel mai mic detaliu si gandite in asa fel incat sa elimine orice fel de risc.

Majoritatea oamenilor privesc locuintele din perspectiva estetica sau din perspectiva functionala. Este normal ca modul in care arata o constructie si modul in care este gandita din punct de vedere al spatiului sa fie importante, insa o importanta cel putin la fel de mare o are si proiectul de rezistenta. Cei care isi doresc sa isi desfasoare activitatile in deplina siguranta, trebuie sa se asigure ca structura de rezistenta a cladirii in care sunt este una bine calculata.

Echipa BWC ofera proiecte complete, care cuprind toata documentatia si detaliile necesare. Un proiect de rezistenta bine facut include:

  • Documentatia tehnica pentru Autorizatia de constructii;
  • Proiectul tehnic propriu zis si toate detaliile de executie;
  • Verificarea documentatiei si autorizatiei pentru constructii;
  • Consultanta din partea inginerilor pe toata perioada executiei. BWC asigura vizite frecvente la santier, ofera solutii in functie de modul in care evolueaza lucrurile si incearca sa faca intreaga constructie eficienta.

Scopul principal al unui proiect de rezistenta este acela de a obtine o cladire robusta si rezistenta la factorii externi, fara a avea un consum foarte mare de materiale sau de resurse umane si tehnologice.

Acordam atentie sporita documentatiei si proiectului tehnic

Documentatia tehnica si proiectul tehnic includ un ansamblu de documente indispensabile. Indiferent de firma cu care colaborati, trebuie sa va asigurati ca acestea sunt prezente.

DTAC. In documentatia tehnica pentru autorizatia de constructii trebuie sa fie prezente 4 documente foarte importante: Memoriul tehnic de rezistenta, Verificarea proiectului de rezistenta, Planul pentru fundatii, detaliile functatiilor.

PT. Proiectul tehnic este si mai complex, fiind compus dintr-o parte scrisa si o parte desenata.

Partea scrisa trebuie sa contina un memoriu tehnic, un borderou al tuturor pieselor desenate, un program de faze, un caiet de sarcini, informatii legate de extrasele de armatura si centralizarea tuturor cantitatilor folosite la constructie ( fier, beton, cofraj, etc).

Partea desenata contine toate planurile pentru sapatura, fundatie, armare, cofraj, stalpi si grinzi, dar si detaliile fundatiilor, cele de armare si planul sarpantei.

Ce proiecte putem sa realizam si care sunt costurile percepute?

Inginerii nostri pot duce la bun sfarsit orice tip de proiect de constructii. Ne focusam indeosebi pe:

  • Proiecte de casa. Costul pentru un proiect complet incepe de la 2.5 euro/mp.
  • Proiecte de blocuri sau de hale. Costul proiectelor complete incepe de la 2 euro/mp.

Daca se doreste doar faza de DTAC, costurile incep de la 100 de euro pentru un proiect de casa si 0.5 euro/mp pentru un proiect de hale sau blocuri.

De ce sa ne alegeti pe noi pentru proiectele de rezistenta?

Exista foarte multe firme de constructii care ofera astfel de servicii. Cu toate acestea, credem cu tarie ca ne putem diferentia prin urmatoarele caracteristici:

  • Oameni cu o pregatire foarte buna in domeniu;
  • O comunicare excelenta cu orice client;
  • Experienta vasta;
  • Numeroasele pareri bune venite din partea clientilor cu care am colaborat pana acum.

 

 

 

61

25

33