Constructiile sunt prezente peste tot in jurul nostru, fiecare avand propria destinatie, propria istorie si propriul loc sub soare. Pentru noi, orice constructie reprezinta subiectul unei pasiuni pe care am reusit sa o transformam in cel mai frumos job si sa o materializam in proiectul Black Widow Construct SRL.

In Black Widow Construct sunt implicati mai multi ingineri constructori, care acopera toate nevoile unui santier de constructii. Putem sa asiguram servicii complete ce incep cu consultanta, continuie cu proiectarea cladirii si se incheie cu urmarirea executiei, in asa fel incat rezultatele sa fie perfecte.

In constructii nu este loc de greseli, asadar, ne asiguram ca fiecare proiect pe care il preluam se desfasoara perfect. Nu neglijam niciun aspect, motiv pentru care avem tot timpul in vedere urmatoarele elemente:

  • Desfasurarea lucrarilor se fac conform planului, in asa fel incat rezultatele sa nu intarzie;
  • Incercam sa gasim cele mai bune solutii, care sa creeze un echilibru perfect intre calitate si costuri;
  • Este cel mai important aspect pe care constructia unei cladiri trebuie sa il aiba in vedere. Atat muncitorii, cat si cei care vor utiliza cladirea trebuie sa fie in deplina siguranta, iar BWC se asigura de acest lucru.

64
Cine suntem?

- O echipa de ingineri

S.C. Black Widow Construct S.R.L. este formata dintr-o echipa de ingineri care isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor, oferind servicii complete de proiectare, consultanta si urmarirea executiei. Serviciile noastre se intind pe toata durata implementarii proiectelor: proiectare, ofertare, executie, exploatare.

9
Ce facem?

- Proiectam si urmarim implementarea proiectelor

Elaboram proiectul de rezistenta (proiectul de structura) pentru constructii civile (case, case duplex, case insiruite, blocuri si sedii pentru institutii publice, institutii de cult etc.) si constructii industriale (hale, depozite etc.).
Oferim consultanta pe durata executiei proiectului, incepand cu alegerea constructorului, alegerea si ofertarea materialelor, urmarirea santierului si intocmirea cartii constructiei de catre un diriginte de santier, conform legislatiei in vigoare.

22
Misiunea noastra?

- Timp, bani si siguranta

Dorim ca fiecare colaborare sa aduca satisfactia beneficiarului, prin reducerea timpului necesar intelegerii fiecarei faze a proiectului, economisirea banilor, prin solutiile adoptate, siguranta prin urmarirea indeaproape a fiecarei etape din proiect.

33
Cui ne adresam?

Serviciile noastre sunt ideale pentru toti cei care sunt in cautarea unei solutii de proiectare, indiferent ca vorbim despre proiectare case, proiectare blocuri sau proiectarea unor cladiri mai mult sau mai putin conventionale. Ne dorim clienti cu care sa putem comunica foarte bine si care sa isi poata expune dorintele.